Arrangementen

Onbezorgd bowlen

Van gezinsuitjes tot bedrijfsevenementen en verjaardagsfeestjes tot teambuilding: onze diverse arrangementen bieden voor elk wat wils. Ontdek hieronder onze uitgebreide selectie en laat ons team jouw speciale gelegenheid tot in de puntjes verzorgen.

Groepsarrangementen

Gezellig op stap met je voetbalmaten, vrienden of collega’s? Bekijk hier de mogelijkheden voor een uitje om niet snel te vergeten.

Kinderfeestje

Op zoek naar een leuk kinderfeestje? Vier het bij Bowlingcentrum Steenwijk! Gezellig met elkaar bowlen en daarvoor of daarna lekker eten met vriendjes en vriendinnetjes! Onze kinderfeestjes zijn voor kinderen tot en met 12 jaar.

Teenage party

Op zoek naar een stoer feestje? Vier het bij Bowlingcentrum Steenwijk! Boek één van onze teenage party’s. Nodig jouw vrienden en vriendinnen uit en maak er een gezellige avond van! Onze teenage party’s zijn voor tieners van 13 tot en met 17 jaar.

Bedrijfsarrangementen

Voor een geslaagd bedrijfsfeest moet je bij Bowlingcentrum Steenwijk zijn. Met diverse uitstekende BBQ en grill mogelijkheden en 10 ruim opgezette bowlingbanen zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagd bedrijfsfeest tot wel 250 man.

Kerstarrangementen

Wat is er nu gezelliger dan kerst samen met familie en/of vrienden vieren? Je kunt bij ons met kerst bowlen met een hapje en een drankje! Je kunt kiezen tussen één van onze 3 kerstarrangementen.